Shows

Een wervelende show van een buikdanseres op uw dansevenement, trouwfeest, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, jubileum, kerstfeest; of in uw restaurant, brasserie, feestzaal en nog veel meer. Dat is allemaal mogelijk!

Zo’n orientaals optreden loont zeker.  Er kruipt ook tijd en geld in: zoals u kan zien bij ervaring en referenties, school ik me regelmatig bij om voor nieuwe inspiratie te zorgen. Daarnaast maak ik regelmatig reclame. Bovendien train ik elke week minstens 2x om u de beste show te bezorgen! Tot slot hou ik de avond of dag van zo’n optreden vrij voor u. Dit allemaal toont de waarde die ik stop in een optreden!

Wil u me boeken voor een optreden? Contacteer me dan via volgende kanalen:

En geef me volgende informatie:

  • Datum en eventueel uur
  • Plaats en locatie
  • Gewenste duur van optreden

Hebt u geboekt voor een orientaalse show? Dan zorg ik voor de muziek, de danskledij en het transport. U zorgt voor een muziekinstallatie, een plaats waar ik me kan omkleden en een gezond hapje en drankje.

En vanaf dan zit u gerust neer en kan u genieten van een afwisselende show: van sensuele accordeon tot een opzwepende drum solo. De klassieke Egyptische stijl of een fusion met andere dansen!

Tot danS!